Una setantena d’emprenedors participen en el programa d’acompanyament a l’emprenedor

La tercera edició del programa d’acompanyament a l’emprenedor de l’Escola d’Emprenedoria de REDESSA ha finalitzat aquest matí. Aquesta ha estat l’edició més participativa i ha comptat amb una setantena d’emprenedors inscrits. Les jornades programades han estat dedicades als diferents temes relacionats amb la creació d’un pla d’empresa, com ara la idea de negoci, el màrqueting, la comunicació, els aspectes fiscals i els legals, entre d’altres.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha lliurat aquest matí el diploma acreditatiu a les persones que han completat el programa i ha destacat «la tasca que es fa des de l’Escola d’Emprenedoria oferint als emprenedors un primer contacte amb tots els aspectes que han de tenir en compte a l’hora de crear un negoci». Així, les diferents sessions s’han realitzat de la mà d’entitats, institucions i professionals de reconegut prestigi com ara d’ESIC, PIMEC, la UOC, URV Emprèn, Alkora, Magda Barceló i Xavier Mas.

Els projectes de negoci amb els quals els assistents han participat en el programa d’acompanyament són de sectors molt diversos, com ara el comerç, la restauració, la jardineria, les TIC o els serveis. En aquesta última jornada, les persones que han participat en un mínim de 5 de les 7 sessions, han presentat els seus projectes davant de professors i consultors d’empresa, per tal que aquests valorin la viabilitat dels mateixos. La presentació s’ha fet en format elevator pitch, amb un temps límit d’un minut, durant el qual els participants han hagut de sintetitzar el contingut del seu projecte. Dos dels projectes presentats han destacat per sobre de la resta i han rebut una figura de xocolata realitzada pel mestre pastisser Ramon de la Fuente, de la Pastisseria Huguet de Reus.

Aquesta última edició ha estat la primera realitzada en la nova Sala Creativa de l’Edifici Tecnoparc. Tots els participants que han completat el programa han rebut un diploma acreditatiu.

L’any vinent es realitzaran dues noves sessions del programa d’acompanyament a l’emprenedor de l’Escola d’Emprenedoria, la primera de les quals començarà al gener i es durà a terme al llarg del primer semestre de 2019. Aquest programa es realitza per encàrrec de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

També et por interessar