WINBIA HA REBUT EL PREMI GRESOL JOVE AL TALENT EN MÀRQUETING

Redacció: 21/04/2023

L’agència especialitzada en la gestió de publicitat a Internet està instal·lada a REDESSA Tecno

Winbia, una agència de màrqueting digital especialitzada en la gestió de publicitat a Internet a través de Google, Meta o Linkedin, instal·lada a REDESSA Tecno, ha estat una de les guanyadores de la vuitena edició dels Premis Gresol Jove al Talent Emprenedor.

L’objectiu de les fundadores de Winbia, Bistra Ivanova i Alba Blanco, és que els seus clients disposin d’una visió eficaç de les dades que obtenen de les seves campanyes per poder millorar l’estratègia. A més, compten amb una altra línia de negoci enfocada a obrir nous canals de venda internacional per a fabricants i retailers a través dels principals marketplaces.

L’esdeveniment de la Fundació Gresol es va celebrar aquesta setmana a Salou i va comptar amb més de 120 assistents, entre joves emprenedors i autoritats del territori com ara, el rector de la URV, Josep Pallarès i la secretària territorial de Pimec a Tarragona, Gema Gasulla.

Durant l’acte, es va parlar sobre el talent com a element clau per portar el territori cap a un futur millor i es van lliurar tres premis en les categories de Talent Tecnològic (Oryzite), en Màrqueting (Winbia) i Acadèmic (Dr. Albert Fabregat Sanjuan).

També et pot interessar

CONVOCATÒRIA – WORKSHOP ANUAL TECNATOX (URV-HUB)

CONVOCATÒRIA – WORKSHOP ANUAL TECNATOX (URV-HUB)

Demà, 30 de gener, tindrà lloc el Workshop Anual Tecnatox (URV-HUB), una jornada que abordarà temes de nutrició i tecnologia d'aliments saludables i sostenibles. La inauguració de l'acte anirà a càrrec de l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita i del rector de la URV,...