Els centres d’empresa de REDESSA donen la benvinguda a l’estiu amb un afterwork

Redacció: 27/06/2024

  • Uns 150 professionals han participat a l’afterwork REDESSA Summer Fest organitzat a l’edifici REDESSA Tecno al Tecnoparc de Reus amb l’objectiu de fer xarxa i crear comunitat.
  • La programació de l’esdeveniment també ha inclòs la taula rodona “Les oportunitats dels esdeveniments com a eina de comunicació empresarial” amb destacats professionals del sector.

Coincidint amb la programació de la festa major de Sant Pere a Reus, REDESSA ha celebrat una nova edició del seu afterwork adreçat als professionals de les empreses instal·lades als seus centres.

El programa d’activitats d’aquest afterwork s’ha iniciat amb la taula rodona “Les oportunitats dels esdeveniments com a eina de comunicació empresarial” coorganitzada pel Diari de Tarragona i firaReus Events. Una trobada amb l’objectiu de conèixer les darreres tendències del sector, les oportunitats que els esdeveniments poden generar al territori i com poden esdevenir una palanca de transformació empresarial. En la xerrada hi ha participat Sònia Serracarbassa, directora del Catalunya Convention Bureau; Malin Nilsson, directora de PortAventura Business & Events; Lídia Adelantado, directora d’esdeveniments de l’Hotel Olympus Palace de Salou; Carlos Amil, director Comercial i de Màrqueting del Diari de Tarragona i ha estat moderada per Eduard Vicente, director de firaReus Events.

En acabar la taula ronda, ha tingut lloc l’afterwork a la terrassa de l’edifici REDESSA Tecno. Un espai decorat amb motius molt estiuencs i amenitzat amb música en directe, per convertir-se en un punt de trobada espontani i distès per a crear xarxa i connectar els professionals que treballen en els quatre centres d’empresa de REDESSA.

Per al regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges,

“la festa d’estiu de REDESSA és un exemple molt clar d’allò que anomenem l’ecosistema REDESSA. Es tracta d’anar més enllà i no només oferir espais per a les empreses, es tracta de crear un espai de col·laboració i interacció que permeti als professionals dels nostres centres crear xarxa i generar sinergies”.

El REDESSA Summer Fest és una de les iniciatives incloses dins del programa d’activitats que impulsa la Comunitat REDESSA, un servei de valor afegit que l’empresa municipal de l’Ajuntament de Reus ofereix a les empreses instal·lades als seus centres i que s’estructura en quatre eixos: cultural, saludable, esdeveniments i xarxa professional i formació.

Galeria

També et pot interessar

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

Aquest fòrum és la 67ª Edició del Fòrum d’Inversió d’EconomistesBAN, Xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Se celebrarà aquest dijous, 11 de juliol, de 18 a 20 h i té la finalitat de ser una eina més al servei del teixit de les start-ups de...