La incubadora TIC ofereix assessorament personalitzat a través de consultors i un espai de coworking per treballar

La incubadora TIC està destinada a acompanyar projectes emprenedors amb solucions tecnològiques per a sectors estratègics amb potencial de creixement. La finalitat és oferir un programa d’acompanyament a través de consultors experts en el creixement d’empreses TIC que ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking on puguin treballar els membres de l’equip.

Impulsem el teu talent

La tercera edició està en marxa!

Apunta’t! Si vols impulsar una startup tecnològica, anima’t a formar part de la Comunitat de REDESSA dins del programa Incubadora TIC.

En aquesta edició hi ha una nova vertical dedicada a iniciatives foodtech.

Mentors

Finances / Plans de negoci / Controlling financer / Business Controlling

El Jaume Ramos és Enginyer Superior en Informàtica per la UPC i Máster MBA per ESADE. Amb més de 17 anys d’experiència en la consultoria d’empreses, dissenyant e implantant plans de millora en l’àmbit operatiu, organitzatiu, control de gestió i Intel·ligència de negoci, especialitzat en els àmbits d’M&A, Plans de negoci, Plans de viabilitat, Recuperació i Reestructuració. Des de l’any 2015 és soci fundador de I4SME PROJECTS S.L. Ha participat en els programes Sales Management, Telefónica Open Future i d’emprenedoria avançada de l’AGAUR. El Jaume aporta la seva visió àmplia pel que fa a la gestió empresarial, els processos interns d’una empresa (i la seva digitalització) i el Business Controlling. A més a més, gràcies a la seva experiència també podrà assessorar als projectes pel que fa a l’organització de les activitats de desenvolupament de negoci.

Innovació / Startup / Emprenedoria / Internacionalització / PIME / Go to market

L'Oriol Garcés és llicenciat en Economia per la UPF i Màster MBA per ESADE. Disposa del títol oficial d’Agent Comercial i és Assessor acreditat per ACCIÓ en Internacionalització i Gestió de la Innovació. Acumula més de 17 anys d’experiència docent com a professor de la UB i de la UPF, així com més de 12 anys com a consultor i assessor en l’àmbit comercial, desenvolupant projectes per empreses de diferents sectors a nivell nacional i internacional. Ha estat durant dos anys coordinador del programa d’emprenedoria YUZZ de la UPF i membre assessor de la Fundació Privada Emprèn i té experiència de més de 14 anys com a Export Manager en diverses empreses. Coordinador i formador de programes dirigits a Startups com el Tarragona Open Future i de formació en emprenedoria avançada de l’AGAUR. L’Oriol aporta una visió estratègica pel que fa a desenvolupament de models de negoci sota la metodologia àgil Lean Startup, gestió de la innovació i definició i concreció del Go to Market de projectes emprenedors. Especialista en xarxes de distribució, B2B de producte, comerç internacional, retail i Gestió de la innovació.

Corporate Innovation / Startup / Estratègia empresarial / Col·laboracions entre empreses

L'Alberto Ratti és llicenciat en Ciències Polítiques (Università degli Studi di Firenze), Màster EMBA per EADA i més de 15 anys d'experiència en gestió de projectes, acompanyament de startups, disseny i gestió de programes d'open innovation de col·laboració entre grans empreses i startups. Expert en estratègia empresarial i model de negoci, gestió i acompanyament de projectes, assessorament tecnològic i innovació i digitalització. Ha participat en els programes d’innovació oberta entre altres, de BBVA, Acciona, Sacyr, Cuatrecasas, Kaspersky, Telefónica Open Future i d’emprenedoria avançada de l’AGAUR. L’Alberto és una peça clau del programa pel seu domini del món de la startup, la metodologia àgil Lean Startup i Innovació Oberta (Open Innovation) aplicada a l'entorn corporatiu.

Calendari

SESSIÓ 01

13-04-2023

A càrrec d'Oriol Garcés i Alberto Ratti.

SESSIÓ 02

18-04-2023

A càrrec d'Oriol Garcés i Alberto Ratti.

SESSIÓ 03

25-04-2023

A càrrec d'Oriol Garcés i Alberto Ratti.

SESSIÓ 04

27-04-2023

A càrrec de Jaume Ramos.

SESSIÓ 05

02-05-2023

A càrrec de Contxi Pérez.

SESSIÓ 06

04-05-2023

A càrrec de Joan Rodríguez.

SESSIÓ 07

09-05-2023

A càrrec de Carles Revilla.

SESSIÓ 08

01-06-2023

Des de finals de maig fins a principis d'octubre, les startups participants en el programa de la Incubadora TIC participaran en sessions personalitzades amb mentors especialitzats en projectes tecnològics. 

Inscriu-te

    Nom I COGNOMS *


    En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A., amb NIF A-43423649 i domicili a Av. de Bellissens, núm. 42 – 43204 Reus (Tarragona), com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de valorar el projecte presentat i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions promocionals per mitjans electrònics sobre els serveis i les activitats de REDESSA. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessions de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili del Responsable del Tractament, a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Reus https://www.reus.cat/oficina-datencio-ciutadana-oac. Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat.