La Incubadora TIC i Foodtech ofereix assessorament personalitzat a través de consultors i un espai de coworking per treballar

La incubadora TIC i Foodtech està destinada a acompanyar projectes emprenedors amb solucions tecnològiques per a sectors estratègics amb potencial de creixement. La finalitat és oferir un programa d’acompanyament a través de consultors experts en el creixement d’empreses TIC i Foodtech que ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking on puguin treballar els membres de l’equip.

Impulsem el teu talent

La quarta edició està en marxa!

Apunta’t! Si vols impulsar una startup tecnològica, anima’t a formar part de la Comunitat de REDESSA dins del programa Incubadora TIC i Foodtech.

En aquesta edició hi ha una nova vertical dedicada a iniciatives foodtech.

Inscriu-te CLICANT AQUÍ.

Startups

Mentors

Finances / Plans de negoci / Controlling financer / Business Controlling

El Jaume Ramos és Enginyer Superior en Informàtica per la UPC i Máster MBA per ESADE. Amb més de 17 anys d’experiència en la consultoria d’empreses, dissenyant e implantant plans de millora en l’àmbit operatiu, organitzatiu, control de gestió i Intel·ligència de negoci, especialitzat en els àmbits d’M&A, Plans de negoci, Plans de viabilitat, Recuperació i Reestructuració. Des de l’any 2015 és soci fundador de I4SME PROJECTS S.L. Ha participat en els programes Sales Management, Telefónica Open Future i d’emprenedoria avançada de l’AGAUR. El Jaume aporta la seva visió àmplia pel que fa a la gestió empresarial, els processos interns d’una empresa (i la seva digitalització) i el Business Controlling. A més a més, gràcies a la seva experiència també podrà assessorar als projectes pel que fa a l’organització de les activitats de desenvolupament de negoci.

Innovació / Startup / Emprenedoria / Internacionalització / PIME / Go to market

L'Oriol Garcés és llicenciat en Economia per la UPF i Màster MBA per ESADE. Disposa del títol oficial d’Agent Comercial i és Assessor acreditat per ACCIÓ en Internacionalització i Gestió de la Innovació. Acumula més de 17 anys d’experiència docent com a professor de la UB i de la UPF, així com més de 12 anys com a consultor i assessor en l’àmbit comercial, desenvolupant projectes per empreses de diferents sectors a nivell nacional i internacional. Ha estat durant dos anys coordinador del programa d’emprenedoria YUZZ de la UPF i membre assessor de la Fundació Privada Emprèn i té experiència de més de 14 anys com a Export Manager en diverses empreses. Coordinador i formador de programes dirigits a Startups com el Tarragona Open Future i de formació en emprenedoria avançada de l’AGAUR. L’Oriol aporta una visió estratègica pel que fa a desenvolupament de models de negoci sota la metodologia àgil Lean Startup, gestió de la innovació i definició i concreció del Go to Market de projectes emprenedors. Especialista en xarxes de distribució, B2B de producte, comerç internacional, retail i Gestió de la innovació.

Coaching / Mentoring / Story-telling / Desenvolupament de negoci B2B / Marketing / Comunicació

En Joan Maurel és llicenciat en Ciències Empresarials per la UB, Màster de Comerç i Finances Internacionals; Docent per a la Formació Ocupacional; ha tingut una llarga carrera de més de 20 anys en total en gestió d’internacionalització de pimes, consultoria de negocis i management, en l’àmbit organitzatiu, de selecció de RRHH de directius i càrrecs intermitjos, i formació d’empreses i d’emprenedors. Fa Coaching i Mentoring a joves amb idees emprenedores i de negoci. Darrerament s'ha especialitzat en la comunicació en les presentacions en públic, en la vessant verbal i no verbal, tècniques de veu, i consells per tenir cura de la posada en escena, del discurs i de la veu en presentacions professionals.

Calendari

SESSIÓ 01

07-05-2024

SESSIÓ 02

14-05-2024

SESSIÓ 03

21-05-2024

SESSIÓ 04

28-05-2024

SESSIÓ 05

11-06-2024

SESSIÓ 06

18-06-2024

SESSIÓ 07

02-07-2024

SESSIÓ 08

11-07-2024