La incubadora TIC ofereix assessorament personalitzat a través de consultors i un espai de coworking per treballar

La incubadora TIC està destinada a acompanyar projectes emprenedors amb solucions tecnològiques per a sectors estratègics amb potencial de creixement. La finalitat és oferir un programa d’acompanyament a través de consultors experts en el creixement d’empreses TIC que ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking on puguin treballar els membres de l’equip.

Impulsem el teu talent

La tercera edició està en plena fase de captació de projectes fins al pròxim 19 de febrer de 2023

Apunta’t! Si vols impulsar una startup tecnològica, anima’t a formar part de la Comunitat de REDESSA dins del programa Incubadora TIC.

En aquesta edició hi haurà una nova vertical dedicada a iniciatives foodtech.

Calendari

SESSIÓ 01

19-02-2023

La tercera edició compta amb una fase de captació de projectes tancada, que finalitza el 19 de febrer de 2023, i una altra oberta durant tot l'any, a banda de comptar amb una vertical dedicada exclusivament a projectes foodtech.

No dubtis a contactar amb nosaltres a través del correu electrònic [email protected]

Inscriu-te

T’ajudem a impulsar el teu projecte tecnològic

    Nom I COGNOMS *


    En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A., amb NIF A-43423649 i domicili a Av. de Bellissens, núm. 42 – 43204 Reus (Tarragona), com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de valorar el projecte presentat i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions promocionals per mitjans electrònics sobre els serveis i les activitats de REDESSA. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessions de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili del Responsable del Tractament, a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Reus https://www.reus.cat/oficina-datencio-ciutadana-oac. Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat.