L’Innolab ofereix solucions als reptes d’innovació que plantegen les empreses, pel que fa a nous productes, serveis o procediments i també a nous models de negoci o organitzacionals.

Innovar per créixer

Treballem per millorar la competitivitat de les empreses i fomentar el seu creixement a través de processos d’innovació que es desenvolupen amb els equips de treball de les empreses i un equip de mentors especialitzats en dinàmiques disruptives.

Astronaut Innovar per créixer

Descobreix el programa d’innovació de REDESSA i apunta’t!

L’Innolab de REDESSA és un servei per a empreses que volen innovar en nous productes, serveis, procediments o noves dinàmiques organitzacionals.

Requisits

Poden participar-hi empreses establertes a Reus, amb un mínim de 3 anys d’antiguitat i una plantilla d’entre 5 i 50 treballadors.

Treballem per:

Fomentar la innovació a les empreses de manera col·laborativa, generant idees i projectes conjunts.

Connectar les empreses amb agents del coneixement i tecnològics i assistir-los en el desenvolupament d’aliances efectives.

Proporcionar a les empreses accés a eines i serveis professionals de suport.

Augmentar el número d’empreses i la seva competitivitat.

Estimular les competències empresarials i socials del segle XXI.

Millorar la transferència de coneixement entre el sector públic i les empreses.

Crear un ecosistema d’innovació entre les organitzacions, les empreses i les entitats participants.

nau espacial

Casos d’èxit de l’Innolab

Mentors

Expert en Innovació, creixement i gestió empresarial

Expert en gestió empresarial, creixement i innovació. Compromès amb la RSE/*ODS i l'economia social. Especialista en desenvolupament de nous projectes empresarials: Startups, Tech Transfer, Màrqueting&vendes, Recursos Interns, Finances, Planificació estratègica, Cerca de socis o inversors...
Visitar LinkedIn

Innovació / Estratègia / Gestió del Canvi / Lideratge / Executive MBA Esade

Pensadora estratègica amb capacitat per a avaluar i comprendre ràpidament situacions complexes i un historial provat d'èxit en disseny, lideratge i gestió en projectes tant en el sector privat i públic. Experiència en polítiques públiques relacionades amb I+D, particularment en Estratègies per a l'Especialització Intel·ligent (RIS3). Acostumada a treballar en la interfície entre ciència, empresa i política amb l'objectiu d'enfortir les dinàmiques d'innovació i competitivitat territorial. El meu perfil és multidisciplinari, tinc gran polivalència i alta orientació a resultats. La meva passió és generar el major impacte possible en tots els projectes que dirigeixo, aconseguint crear i capturar valor. Sempre oberta a nous projectes i experiències, amb gran capacitat d'adaptació i aprenentatge.
Visitar LinkedIn

Cofoundador Magnore e-Health & e-Learning

Programació orientada a objectes: Php, Symfony, Java, Python, Django.

 • Col·laborador de codi a Symfony: http://symfony.com/contributors/code
 • Desenvolupament i ensenyament de cursos d'e-learning.
 • Implementació de TeleHealth i mHealth.
 • Administrador del sistema de servidors Linux: Centos, Ubuntu.
 • Implementacions de LAMPP: Linux Apache Mysql Php Python.
 • Procediments de còpia de seguretat: Auditoria, recuperació, duplicació.
 • Virtulització: ESXi-Vmware, Amazon Cloud Computing.
 • OpenSource: Joomla, phpBB, Drupal, Moodle, Wordpress.
 • SAP R/3: suport i integració amb serveis web.
 • Radiologia digital: DICOM, integració, servidors PACS.
 • Perit Testimoni i enginyer forense.
 • GPRD - LOPDGDD Auditor.
Visitar LinkedIn

Innovació, Emprenedoria i Venturing per a Corporacions

Startup i innovació emprenedora per a empreses:Formulació i planificació de l'Estratègia d'Innovació: Alineació d'iniciatives i projectes d'innovació amb un objectiu comú.Innovation Discovery: què estan fent les startups a tot el món en el vostre camp o altres indústries i com podeu aprofitar-les per innovar.Innovació basada en reptes: trobar els enfocaments més innovadors i eficients per als reptes corporatius i després seleccionar la startup o el soci adequat per treballar.Intraemprenedoria: Ajudar als equips interns a llançar productes i serveis mitjançant la metodologia d'inici i la mentoria.Expert en Metodologies i eines com Lean Startup, Design thinking, àgil (Scrum CSPO), coaching, generació de models de negoci/canvas, Lean Innovation, Experiment Map, Innovació basada en l'evidència, Validació d'hipòtesis i supòsits amb experiments, centre del client, innovació corporativa, The posada en marxa corporativa,
Visitar LinkedIn

Psicòloga | Emprenedora digital | Dones Emprenedores 2020 a Espanya | Dones a la tecnologia | Mentora i Ponent | Assessora estratègica

Psicòloga, connectora de talent, cantant i emprenedora amb formació aplicada en psicologia social i experta en Recursos Humans i gestió del talent. Màster en Gestió de Recursos Humans, postgrau en Màrqueting Online i Postgrau en Global Music Business Management. Apassionada per empoderar les persones, el talent, l'emprenedoria, la tecnologia i la innovació. Esther lidera com a CEO i cofundadora Tipscool una plataforma B2B de startups d'edTech que digitalitza la gestió d'experiències d'aprenentatge en col·laboració amb empreses i universitats.#mentoring #diversity&inclusion #reskilling #upskilling #onboarding. Més de 16 anys d'experiència reclutant i desenvolupant talent en empreses corporatives com Gallina Blanca Star i Randstad Professionals, descobrint nous talents a l'Institut de Recerca en Biomedicina (IRB Barcelona) i Career Manager responsable d'orientar i inspirar els joves talents per arribar al seu objectius a la UPF Barcelona School of Management i School of International Studies (ESCI-UPF). També és professora associada de Gestió de Persones, Psicologia Social, Emprenedoria i Networking a diverses universitats nacionals i internacionals. Membre Talent femení, She Said so Spain & MIM (Women in music business industry). Ponent en esdeveniments relacionats amb STEM, empoderament femení i experiències inspiradores d'emprenedoria.
Visitar LinkedIn

Director d'Innovació d'ESADE. Autor del llibre,

El meu somni és fer un món millor a través de l'educació i la innovació. M'han regalat la inspiració de la meva dona Eva i els meus fills Dante i Galileo, així com per metodologies, marcs i models apresos a ESADE, Georgetown University, Aspen Institute, Singularity University i altres. Intento contribuir a la meva visió comprenent i submergint-me en els paradigmes canviants del món, actuant com a catalitzador de la innovació a la meva alma mater ESADE i, finalment, impartint una conferència sobre innovació i transformació empresarial.
Visitar LinkedIn

Senior Digital Engineer

Enginyer de telecomunicacions i professor de ciència de dades amb una sòlida experiència en dissenyar i oferir empreses digitals innovadores i startups forjades a Hitachi Japan, Nokia, Telefonica Digital i Nestlé Digital. Cofundador de Genaker, la spin-off digital de Nokia va sortir amb èxit a Ericsson, i Innovation Safari una spin-off de Nestlé en fase de validació del mercat. Enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, certificat en Data Science per la Universitat de Washington, Project Manager per la Universitat Ramón Lull, i Design Thinking Coach per Nestlé Digital Lab. Dissenyo, desenvolupo i opero nous serveis digitals líders en tecnologia, experiència d'usuari i model de negoci amb la màxima voluntat d'ajudar a les persones a desenvolupar, la sostenibilitat del nostre ecosistema. Per aconseguir-ho, aprofito les metodologies ben estructurades de Desing Thinking, Lean Startup i Agile per ajudar els clients a dissenyar i desenvolupar les solucions digitals adequades amb l'ajuda del disseny centrat en l'usuari, l'arquitectura tecnològica i l'estratègia de negoci digital. He volgut compartir els descobriments assolits en forma de publicacions professionals, acadèmiques i de patents que podeu trobar a les seccions corresponents del meu perfil. Més enllà dels aspectes professionals, sóc un membre actiu de la comunitat que lidera el congrés AI TechSpirit Barcelona, i membre fundador de l'accelerador d'impacte social CovidWarriors que lluita contra els efectes del covid-19. Visitar LinkedIn

Calendari

Nova actualització properament.

Inscriu-te

T’ajudem a innovar per fer créixer la teva empresa

  Nom I COGNOMS *


  En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A., amb NIF A-43423649 i domicili a Av. de Bellissens, núm. 42 – 43204 Reus (Tarragona), com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de gestionar la inscripció al programa Innolab i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions promocionals per mitjans electrònics sobre els serveis i les activitats de REDESSA. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessions de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.
  En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili del Responsable del Tractament, a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Reus https://www.reus.cat/oficina-datencio-ciutadana-oac. Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat.