LA INCUBADORA TIC DE REDESSA PRESENTA 4 STARTUPS AL DIGITAL ENTERPRISE SHOW (DES) DE MÀLAGA

Redacció: 15/06/2022

La participació es fa sota el paraigua del Tecnoparc, present a les jornades com a membre de l’APTE (Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya)

Quatre startups de la Incubadora TIC de REDESSA participen en el DES de Màlaga, un fòrum internacional de referència en transformació digital, que es realitza des d’avui fins dijous, 16 de juny a la ciutat andalusa. Els projectes participants són Everbright, Toolmaster, Kompy i EAgora.

La presència de la Incubadora TIC en aquestes jornades es fa a través del Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc, que hi participa com a membre de l’APTE. Els quatre projectes han agendat reunions per cercar clients, proveïdors i possibles col·laboradors i està previst que participin en una trobada d’startups que es farà demà al pavelló APTE – DISRUPTIVE.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor “les accions que es realitzen des de la Incubadora TIC amb la finalitat de donar eines, contactes i visibilitat a les startups que en formen part. La presència a fòrums internacionals de primer nivell, amb un espai propi, és una oportunitat a la qual els hi seria difícil accedir sense aquest acompanyament”.   

A banda del Tecnoparc al pavelló de l’APTE hi seran presents 12 parcs tecnològics més de l’Estat, amb unes 45 startups. Entre les activitats previstes destaca “The Scale-up World Summit” en el qual participaran tant les gestores dels parcs tecnològics participants, com les seves startups. L’objectiu d’aquesta trobada és crear un espai de posada en comú de necessitats i oportunitats per a empreses, startups, centres de recerca, universitats i altres organitzacions que participen activament en la transformació del negoci digital en indústries clau de l’Estat.

La sisena edició del Digital Enterprise Show de Màlaga reuneix més de 12.000 congressistes de 16 països, 300 expositors i 180 speakers, d’entre els quals, destaca l’expresident dels Estats Units, Barack Obama.

També et pot interessar