MILLENNIALS FILMS PARTICIPA AL FESTIVAL MEMORIMAGE

Redacció: 10/11/2022

La productora es troba ubicada a REDESSA Viver

El documental “Arrels de mar”, una producció de Millennials Films dirigida per Laura Vargas-Machuca i Emanuel Munteanu, es va presentar el dimecres 9 de novembre al Teatre Bartrina, dins el marc de la 17a edició del Memorimage – Festival Internacional de Cinema de Reus.

“Arrels de mar” es tracta d’un documental que compta amb el suport i col·laboració de diverses entitats i institucions del territori i, després de dos anys de treball en el projecte, Munteanu considera que la rebuda per part del públic està sent “molt positiva”, un dels indicadors és la nombrosa quantitat de projeccions que estan duent a terme. L’equip de la productora que té les instal·lacions a REDESSA Viver ja ha presentat la peça audiovisual també a Tarragona, Cambrils, La Ràpita i Les Cases d’Alcanar, les localitats on es va dur a terme el rodatge del documental.

L’objectiu del projecte és donar a conèixer i fer valdre els oficis relacionats amb la mar a partir d’un viatge pel passat, el present i el futur de la pesca. Temes com ara el paper de la dona, la preocupació pel relleu generacional o la problemàtica derivada de la presència de plàstics a la mar es tracten en un documental que els seus directors defineixen amb tres paraules: amor, superació i esperança.

El divendres 11 de novembre es va realitzar l’entrega de premis del festival. Millennials Films va guanyar el Premi de la secció Memorireus.

També et pot interessar