Notícies
NOTES DE PREMSA
QUATRE EMPRESES ES PRESENTEN AL CONCURS PÚBLIC PER L’EXPLOTACIÓ DEL RESTAURANT DEL GAUDÍ CENTRE
Un comitè d'experts valorarà les propostes tècniques abans de procedir a obrir els sobres amb l'oferta econòmica. Quatre empreses han presentat oferta al concurs per l'explotació del restaurant del Gaudí Centre: Perimar 2004 SLU, Cel...
ACTIVITAT MENSUAL: OCTUBRE
Aquest mes d’octubre hem presentat oficialment molts projectes que havíem començat a treballar al primer semestre de l’any. A grans trets, els temes més destacats han estat la presentació del projecte de construcció de l’Antiga Hispània, la posada en marxa de...
COMENÇA LA FASE DE FORMACIÓ DE L’INNOLAB
Comença la fase de formació del programa l’Innolab de REDESSA, que consta de cinc sessions pràctiques que es faran cada dijous a partir de demà, 28 d’octubre, i fins els dia 25 de novembre
FRESHLY COSMETICS DOBLARÀ LA SEVA CAPACITAT LOGÍSTICA PER AL BLACK FRIDAY AMB UN CENTRE LOGÍSTIC A FIRAREUS EVENTS
Freshly Cosmetics instal·larà un segon centre logístic al recinte firal de firaReus Events, per encarar la seva campanya del Black Friday, que allargarà durant tot el mes de novembre amb el seu “Freshly Black Month”
REDESSA OBTÉ EL CERTIFICAT EN CLEAN AIR
REDESSA ha obtingut la certificació Clean Air de Bureau Veritas pel centre d’empreses REDESSA Tecno
LA JORNADA D’INNOVACIÓ DE REDESSA DÓNA EL TRET DE SORTIDA OFICIAL AL PROGRAMA DE L’INNOLAB
Professionals d’empreses, administracions i entitats vinculades a la innovació al territori han participat en la 1a edició de la Jornada d’Innovació de REDESSA