Obert el termini de la Consulta Preliminar al Mercat de REDESSA per trobar eines innovadores en l’àmbit empresarial

Redacció: 05/06/2024

  • Les empreses interessades a participar tenen un mes per a poder presentar les seves propostes.
  • La consulta està vinculada a la cerca de solucions per al repte “Sistema intel·ligent de benchmark per a la identificació i valoració de projectes empresarials d’emprenedoria nous i innovadors”.

Més de quaranta empreses han participat avui en la jornada de presentació de la Consulta Preliminar al Mercat impulsada per REDESSA i vinculada a la resolució del repte “Sistema intel·ligent de benchmark per a la identificació i valoració de projectes empresarials d’emprenedoria nous i innovadors”. La jornada, celebrada a firaReus i que s’ha pogut seguir per streaming, obre el termini d’un mes perquè les empreses puguin presentar les seves propostes.

Aquesta Consulta Preliminar al Mercat s’adreça a empreses tecnològiques interessades a aportar solucions al repte plantejat i que consisteix a desenvolupar un sistema que apliqui intel·ligència artificial per a la identificació i valoració dels projectes d’emprenedoria que arriben a REDESSA.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que

“des de l’Ajuntament de Reus i des de REDESSA, treballem per millorar els nostres serveis i per potenciar la innovació i la digitalització tant de les empreses, com també de l’administració. Aquesta consulta i el procés que encetem avui, és un exemple de la nostra voluntat de continuar sent pioners en els nostres àmbits d’actuació”.

Amb la informació que s’obtingui a través de la Consulta Preliminar al Mercat, que finalitzarà a principis de juliol, posteriorment, s’iniciarà un o diversos processos de Contractació Pública d’Innovació (CPI), que és un procediment administratiu de contractació a través del qual, el comprador públic (en aquest cas REDESSA), pot licitar un producte o servei que encara no existeix en el mercat i que necessita desenvolupament d’R+D.

Les empreses interessades a participar en la consulta poden trobaran tota la documentació i els procediments a seguir a la web de REDESSA, a l’apartat:

https://www.redessa.cat/agenda/jornadacpi/

També et pot interessar