Ajuntament de Reus

SERVEIS A L’EMPRESA / CENTRES D'EMPRESAREDESSA Cepid

El Centre Empresarial per a la Innovació i el Desenvolupament posa a disposició un equipament de més de 5.700 m2 per activitats científiques i empresarials. Permet consolidar el creixement d'empreses, així com empreses del territori amb experiència en el camp de la innovació i que necessiten serveis de proximitat amb la universitat i amb altres infraestructures d'investigació.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

Disseny

El CEPID és un espai innovador, funcional i sostenible estructurat per fomentar el treball en grup i equipat amb les tecnologies més avançades.

Accessibilitat

El centre es troba perfectament comunicat amb unes modernes infraestructures al seu servei. L'aeroport de Reus es troba a 3 km i l'estació de l'AVE a 15.

Situació

Situat al cor del Tecnoparc Reus, el CEPID fomenta les sinergies amb les infraestructures de base tecnològica i d'investigació que s'han ubicat al parc, com el Centre de Bioempreses.

Oficines

Amb un disseny modern i modulable, les oficines del CEPID permeten que la persona usuària adapti l'espai a les seves necessitats i gaudeixi de l'accés a les noves tecnologies i a les xarxes d'alta velocitat.

SITUACIÓ

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tant si ets un emprenedor com si la teva empresa ja està consolidada et podem ajudar. Contacta amb nosaltres al telèfon +34 977 300 304, per email a [email protected] o mitjançant el següent formulari.

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Imatge CAPTCHA
mujer